Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi | Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

DUYURU

Geçici Mezuniyet Belgeleri E-Devlet'ten Alınabilecektir (2018 Haziran mezunlarının diplomaları basılmamıştır.)

26-06-2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda mezun olan öğrencilerimiz, Geçici Mezuniyet Belgelerini E-Devlet üzerinden alabilirler.

Okulumuz sisteminden Geçici Mezuniyet Belgelerini almak isteyenlerin, öğrenci kimliklerini iade ederek şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Şahsen gelemeyecek durumda olanların belgelerini, noter aracılığıyla vekil tayin ettikleri kişiler öğrenci kimliğini iade ederek ve vekalet belgesini ibraz ederek alabilirler.

Önemli Not: Okulumuz sistemi üzerinden verilen Geçici Mezuniyet Belgesi'nin, Diploma alınırken iade edilmesi gerekmektedir. E-Devlet sistemi üzerinden alınan belgeler için bu durum geçerli değildir.

Diplomalar hazır olduğunda ayrıca duyurulacaktır. (Sağlıkla ilgili fakülte ve myo'ların diplomalarının basıldığıyla ilgili Üniversitemiz tarafından cep telefonlarına mesaj yollanmıştır. Diğer birimlerin diplomaları basılmamıştır.)

Ayrıntılı bilgi için: